top of page

Mon, Apr 03

|

Amsterdam

Ik Spreek Nederlands - Challenge

Ladies, we accepted the challenge! Ik doe van 3 tot 28 April de 'Ik Spreek Nederlands - Challenge' van Mama Dutch Mariska.

Registration is closed
See other events
Ik Spreek Nederlands - Challenge
Ik Spreek Nederlands - Challenge

Time & Location

Apr 03, 2023, 7:00 AM – Apr 28, 2023, 7:00 PM

Amsterdam, Amsterdam, Netherlands

About the event

Do you want to stop feeling insecure about your Dutch skills and finally start speaking Dutch like you were born in Volendam? ;)

Je begrijpt Nederlands. Je hebt de cursussen gedaan. But you keep speaking English...

The bad news is: nothing will change until you do. The good news: dit stopt hier, met de 'Ik Spreek Nederlands'- Challenge.  Vanaf 3 ga ik je helpen om die cirkel te doorbreken - om NU ECHT Nederlands te gaan spreken en niet meer te switchen naar het Engels.

This is how: Van 3 tot 28 april krijg je elke werkdag een bericht in je inbox met daarin mijn hulp: een woord van de dag, een uitdrukking (expression) of iets anders dat je gaat helpen om die dag Nederlands te spreken.  Dit doe ik via video, audio, tekst of foto - elke dag is anders!  We're in this together: Ook komen we samen in de Instagram community! Daar kan je connecten met de andere deelnemers, vragen stellen en tips delen en geef ik je extra korte lessen tijdens de challenge!  Op deze manier voel je je niet meer alleen in je leerproces en ga je elke dag een klein stapje zetten in de richting van je doel (goal): Nederlands spreken in de situaties die belangrijk zijn voor jou!

Join now with the special discount of €20 - for AIW members only!

Promocode: aiwmamadutch

Liefs,

Mariska

Share this event

bottom of page